Resultaten voor opleiding security officer

opleiding security officer
Vergelijk 13 Certified Chief Information Security Officer CCISO opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 12 4 dagen HBO Opleiderscore: star 80, International Management Forum IMF heeft een gemiddelde beoordeling van 80, uit 33 ervaringen. Certified Chief Information Security Officer Examen CCISO. place Maandag 24 augustus 2020 in Veenendaal Plesmanstraat 62.
Opleiding event security officer Nieuws YD Security.
Meldt je dan nu aan voor de opleiding Event Security Officer! Event security officer. Een Event Security Officer ESO is een beveiligingsmedewerker die assisteert bij de beveiliging van publieksevenementen. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het evenement en het publiek wat op het evenement afkomt.
Hotel Security Officer / HSO Opleiding Hosec.
Hotel Security Officer / HSO Opleiding. U bevindt zich hier: You are here: Home Dienstverlening Hotel Security Officer / HSO Opleiding. Hotel Security Officer / HSO Opleiding. Op een gastvrije manier beveiligen: dat is waartoe uw medewerkers in staat zijn als ze de Hotel Security Officer / HSO Opleiding hebben gevolgd.
CCISO Training Certified Chief Information Security Officer TSTC.
IT Security trainingen Tactisch Strategisch. Weet je de juiste training nog niet? Security Tactisch/Strategisch Security Management breed. CCISO Training Certified Chief Information Security Officer. Deze training is vanaf juni 2020 weer klassikaal maar desgewenst ook nog Live Online bij te wonen.
Information Security Management Expert Security Academy.
Module 11 IT Security for Managers. De opleiding Information Security Management Expert belicht informatiebeveiliging vanuit een managementperspectief. Desondanks dat is het goed om de basis van informatiebeveiliging te kennen. De ochtend van deze dag wordt daarom besteedt aan een korte introductie in encryptie en een aantal basisaspecten van de ICT-techniek. Ken uw vijand, zei ooit een wijs krijgsheer. Dat betekent voor informatiebeveiliging het zich kunnen verplaatsen in de positie van een hacker. U verkent in de middag vanuit zijn perspectief de mogelijke risicos waaraan de ICT blootgesteld wordt.
GRATIS Opleiding Event Security Officer ESO Van Doorn Beveiliging.
Ook doet u praktijkervaring op tijdens een stage van 10 evenementen, zodat u zich optimaal ontwikkelt tot Event Security Officer, voordat u echt aan de slag gaat bij Van Doorn Beveiliging. Kosten opleiding tot Event Security Officer. De kosten van de opleiding betalen wij.
Training CISO in de publieke sector Info Support.
CISO in de publieke sector wat leert u? In deze 4-daagse topopleiding wordt specifiek ingegaan op de functie, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de Chief Information Security Officer CISO in een publieke organisatie. De opleiding is gericht op het succesvol invoeren en borgen van een informatiebeveiligingsbeleid, gebaseerd op techniek en organisatie en houding en gedrag.
Ship Security Officer SSO NTTA.
Ship Security Officer SSO. Conform richtlijnen van de IMO Model Course Ship Security Officer, Amerikaanse NVIC en EU Directives. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk deel, waarin intensief met het Ship Security Plan wordt gewerkt. Daarbij werkt de cursist met zijn/haar eigen type schip.

Contacteer ons