Meer resultaten voor opleiding security officer

opleiding security officer
Opleiding event security officer Nieuws YD Security.
Meldt je dan nu aan voor de opleiding Event Security Officer! Event security officer. Een Event Security Officer ESO is een beveiligingsmedewerker die assisteert bij de beveiliging van publieksevenementen. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het evenement en het publiek wat op het evenement afkomt.
Hotel Security Officer / HSO Opleiding Hosec.
Hotel Security Officer / HSO Opleiding. U bevindt zich hier: You are here: Home Dienstverlening Hotel Security Officer / HSO Opleiding. Hotel Security Officer / HSO Opleiding. Op een gastvrije manier beveiligen: dat is waartoe uw medewerkers in staat zijn als ze de Hotel Security Officer / HSO Opleiding hebben gevolgd.
Masterclass Security en Privacy NCOI Opleidingen en Trainingen.
Samenspel tussen security officer, privacy officer en auditor. Algemene verordening gegevensbescherming AVG/GDPR. Deze Masterclass wordt afgesloten met een essay over een praktijkgericht onderwerp. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma Masterclass Security en Privacy van NCOI University of Business Studies. Duur van de opleiding: 3 maanden.
Information Security Management Expert Security Academy.
Met de Post-HBO Information Security Management Expert certificering en internationaal erkende S-ISME titel op zak bent u een officieel erkend Information Security professional en kunt u aan de slag als Certified Information Security Officer CISO. Tijdens de opleiding leert u informatiebeveiliging in opzet, uitvoering en borging te managen.
Éénjarige opleiding Security Officer.
Managed Services Wij houden je up to date over het beveiligingsniveau van je organisatie, zodat jij onbezorgd kunt werken. Kies voor security as a service, de security monitor, eerste hulp bij incidenten, de basisdiensten van Qbit HQ of Triage. Éénjarige opleiding Security Officer. Word Security Officer met de éénjarige opleiding van Qbit.
Cursus Event security officer, behaal het erkende SVPB-diploma LOI.
Wil je verder leren na deze opleiding? Kies dan bijvoorbeeld voor de cursus Certificaat beveiliging B of de opleiding MBO Beveiliger. Op basis van het diploma Event security officer kun je bij de opleiding MBO Beveiliger vrijstelling aanvragen voor de module Wettelijke kaders basis.
Ship Security Officer SSO NTTA.
Ship Security Officer SSO. Conform richtlijnen van de IMO Model Course Ship Security Officer, Amerikaanse NVIC en EU Directives. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk deel, waarin intensief met het Ship Security Plan wordt gewerkt. Daarbij werkt de cursist met zijn/haar eigen type schip.
Opleiding evenementenbeveiliger Event Security Officer Het laatste nieuws SMG Veiligheid met oog voor Gastheerschap.
Algemeen datum: 12 12 19. Wie als evenementenbeveiliger wil werken kan het beste de opleiding Event Security officer ESO volgen. Dat kan bij SMG! Wij bieden namelijk in de SMG Academy talloze cursussen en opleidingen aan waaronder de opleiding evenementenbeveiliger.

Contacteer ons